Col·laboracions

Treballem amb diferents centres col·laboradors per tal d’atendre i donar serveis conjunts als pacients, que per necessitats mèdiques requereixen intervencions quirúrgiques i en alguns casos l’ingrés hospitalari.

MIM Centre de Salut Argentona compta amb la col·laboració i servei de ginecologia del Centre CGO Mèdic de Mataró. Atenem visites al nostre centre.

MIM Centre de Salut Argentona compta amb la col·laboració del Centre Eurolaser, centre oftalmològic de referència a Mataró, per tenir cura de la teva salut ocular.

La Clínica Respira del Dr. Juanola és un centre privat ubicat al centre de Mataró, on oferim serveis de pneumologia, atenent tant a pacients mutualistes com privats.

MIM Centre de Salut compta amb la col·laboració de C.R.M. (Centre Radiològic del Maresme), centre especialitzat en diagnòstic per imatge.

ECOTM – Equip de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia del Maresme col·labora amb el nostre centre, oferint especialistes en totes les àrees de traumatologia i ortopèdia.

Joana Serrano, Psicologia Evolutiva, psicoterapeuta que col·labora amb MiM, tractament i teràpia psicològica per a superar diferents tipus de crisis personals.

Obrir xat
En què et podem ajudar?
Hola!
En què podem ajudar-te?