Psicologia per a adults: T’acompanyem en el teu camí cap al benestar emocional i mental

psicologia-argentona-psicololgo-adult-maresme

Un equip de professionals especialitzats en psicologia

En el nostre centre de salut, comptem amb un equip de professionals en psicologia especialitzats en oferir suport emocional als adults. En aquest post, volem destacar la importància de la psicologia a la vida de les persones i com podem ajudar-te a enfrontar i superar els teus problemes.

Quina és la nostra metodologia?

  • Escolta activa i empatia:

Els nostres psicòlegs basen la seva tasca en l’escolta activa i l’empatia per comprendre les teves preocupacions i experiències. Sabem que és important sentir-se entès i recolzat, i ens esforcem per crear un espai segur i acollidor per a tu.

  • Avaluació i diagnòstic:

A través d’entrevistes i proves psicològiques, els nostres professionals avaluaran la teva situació i realitzaran un diagnòstic precís. Aquesta fase és fonamental per entendre les teves necessitats específiques i dissenyar un pla de tractament personalitzat.

Quins tipus de casos tractem?

  • Teràpia individual:

La teràpia individual et brinda l’oportunitat de treballar de prop amb un psicòleg en un entorn confidencial. Podràs explorar les teves emocions, aprendre noves habilitats de frontissa i trobar estratègies per manejar eficaçment els desafiaments que enfrontes.

  • Teràpia de parella i familiar:

Si estàs experimentant dificultats en les teves relacions, oferim teràpia de parella i familiar. A través d’aquestes modalitats, treballarem junts per reforçar la comunicació, resoldre conflictes i promoure l’harmonia en les teves relacions més properes.

  • Gestió de l’estrès i l’autocura:

L’estrès és una part inevitable de la vida adulta, però aprendre a gestionar-lo de manera saludable és essencial. Els nostres psicòlegs poden ensenyar-te tècniques de relaxació, habilitats d’autocura i estratègies per manejar eficaçment l’estrès diari.

  • Trastorns d’ansietat i depressió:

Si estàs lluitant contra trastorns d’ansietat o depressió, els nostres professionals estan capacitats per ajudar-te. Utilitzem enfocaments basats en l’evidència, com la teràpia cognitiu-conductual, per abordar els símptomes i millorar el teu benestar emocional.

En el nostre centre, creiem fermament en el poder transformador de la psicologia per ajudar-te a superar les teves dificultats i assolir una vida plena i satisfactòria. Estem aquí per acompanyar-te en el teu camí cap al benestar emocional i mental.

psicologia-salut-mental-psicoleg-argentona

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir xat
En què et podem ajudar?
Hola!
En què podem ajudar-te?