Psicologia

Oferim acompanyament emocional i psicològic a les persones per afavorir a la seva qualitat de vida.

Volem donar eines per millorar el seu dia a dia i donar resposta als problemes que puguin sorgir.

PSICOLOGIA INFANTIL I JUVENIL

 

La psicologia infantil i juvenil tracta infants des d’edats molt precoces, nadons, fins a joves de divuit anys. Són etapes d’alta vulnerabilitat. Una vegada es detecta el problema, és necessari fer un treball de manera coordinada entre família, escola i altres professionals implicats per a ajudar de manera completa a l’infant o jove.

psicologia_psicología_clinica_argentona_mataro_maresme_adulto_nens_niños

Tot i avançar com a societat, el camp de la psicologia encara és un tema tabú per a molts/es. Sovint costa discernir i acceptar que tenim dificultats amb els nostres fills i filles a casa o amb l’alumnat als centres educatius.

Davant aquesta incertesa, és recomanable acudir a un/a professional per a trobar-ne l’explicació, aclarir dubtes i segurament trobar solucions a aquests conflictes a tots els nivells:

  • Emocionals
  • De comportament
  • D’aprenentatge

Cal prendre consciència que en cada etapa evolutiva es poden donar afectacions psicològiques que cal abordar tan aviat com es pugui per una ràpida i exitosa evolució positiva.

Com menys hàgim de patir, menys culpabilitat i sensació de fracàs tindrem i més fàcil i planer serà el camí.

 

PSICOLOGIA PER A ADULTS

 

Aquest servei va dirigit al tractament de tots aquells problemes generats en l’edat adulta. Quan no ens sentim plens i tenim sensació d’insatisfacció, és quan perdrem el nostre equilibri i qualitat de vida. En aquest moment és quan ens plantegem la necessitat de posar-nos en mans de professionals en psicologia, per valorar conjuntament la necessitat per recuperar el nostre benestar emocional.

La psicoteràpia és un procés de reflexió, consciència i autodescobriment, per anar generant noves estratègies, per enfrontar-se als problemes i dificultats pròpies de cada cicle vital.

El nostre treball va dirigit a fomentar el benestar general i millorar la salut de les persones en els diferents àmbits de la seva vida, a través de l’ensenyament de tècniques i estratègies que ens permetin canviar comportaments i aconseguir de nou el benestar personal.

 

PSICOPEDAGOGÍA

 

La psicopedagogia és una disciplina de caràcter interdisciplinari entre la Psicologia i la Pedagogia. En la psicopedagogia s’apliquen continguts, teories i mètodes de la Psicologia a l’àmbit de l’Educació i rep aportacions d’altres ciències.

La psicopedagogia estudia tot allò relacionat amb el procés d’aprenentatge, que inclou:

  • Modalitat: Mode d’aprenentatge.
  • Factors físics, psíquics i socials: Com varia evolutivament l’aprenentatge.
  • Causes individuals i grupals: Per què es produeixen alteracions.
  • Diagnòstic i tractament: Com reconèixer les alteracions i tractar-les.

El seu objecte d’estudi és l’individu que aprèn. La psicopedagogia té la virtut d’unificar la teoria i la pràctica dels continguts de la psicologia amb els de l’educació sistemàtica i asistemàtica, i s’ocupa dels vincles que s’estableixen entre aquells que realitzen el procés d’aprendre.

Obrir xat
En què et podem ajudar?
Hola!
En què podem ajudar-te?