Fascitis Plantar. Servei de podologia i fisioteràpia

fascitis-plantar-podologia-fisioterapia

Servei de podologia i fisioteràpia especialitzat en el tractament de la fascitis plantar.

Què és la fascitis plantar?

La fascitis plantar és una afecció comuna que pot causar molèsties i dolors als peus, afectant la vida diària i la pràctica d’esport. Aquesta lesió es produeix quan la fascia plantar s’inflama i s’irrita a causa d’un excés de tensió o estrès repetitiu a la zona.

Al nostre centre de salut, oferim un servei de podologia i fisioteràpia especialitzat en el tractament de la fascitis plantar per proporcionar una solució personalitzada per a cada pacient.

Com es diagnostica la fascitis plantar?

La fascitis plantar és una patologia que es pot diagnosticar amb una avaluació detallada dels peus:

  • Anàlisi de la sensibilitat
  • La circulació
  • La biomecànica del peu

Amb l’ajuda de la tecnologia més avançada, podem avaluar la biomecànica del peu i analitzar les pressions i les càrregues a les diferents zones del peu per detectar la fascitis plantar de manera precisa.

Quin és el tractament de la fascitis plantar?

El tractament de la fascitis plantar pot incloure diversos tractaments:

  • L’ús de plantilles personalitzades per redistribuir la pressió als peus i millorar la biomecànica del peu.
  • Els fisioterapeutes poden ajudar amb exercicis d’estiraments i reforç de la musculatura plantar per reduir la inflamació i el dolor.
  • Els exercicis d’estirament poden incloure estiraments de la musculatura de la zona posterior com són els bessons i soli junt amb l’estirament del tendó d’aquil·les.
  • També és important poder relaxar tota aquesta mateixa zona muscular per treure tensió i així relaxar la zona plantar.
  • És important fer exercicis de reforç per treballar la musculatura de la cadena posterior i així tonificar la zona, tant bessons com solis.

En resum, la fascitis plantar és una afecció comuna que pot causar molèsties i dolors als peus, afectant la vida diària i la pràctica d’esport.

El nostre servei de podologia i fisioteràpia especialitzat en el tractament de la fascitis plantar ofereix solucions personalitzades per a cada pacient, inclòs l’ús de plantilles personalitzades i exercicis d’estirament i reforç.

Si pateixes de dolor als peus o si practiques esport de manera regular, no dubtis a contactar amb el nostre centre de salut per obtenir ajuda professional per a la fascitis plantar.

podologia-fascitis-plantar-fisio-visita-argentona

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir xat
En què et podem ajudar?
Hola!
En què podem ajudar-te?